Over ons

Faasse & Fermont is één van de grootste spelers op de Zeeuwse onroerendgoedmarkt. Bent u geïnteresseerd in nieuwbouw? Onze specialistische nieuwbouwafdeling helpt u graag.

Nieuwbouw kopen Bekijk projecten

Nieuwbouwmakelaar in Zeeland

Als ervaren NVM-nieuwbouwmakelaar in Zeeland heeft Faasse & Fermont alles in huis om uw woonwensen te vertalen naar de perfecte woning. Tenslotte is het kopen van een nieuwbouwwoning net even anders dan een bestaande woning. Veel belangrijke beslissingen moeten aan de hand van tekeningen genomen worden. Met onze ruime kennis en ervaring zijn wij in staat u van passend advies voorzien zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Wij begeleiden u in het volledige proces zodat u u straks onbezorgd kunt wonen!

Ook als zakelijk opdrachtgever bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring en goede marktkennis zijn wij in staat gedegen adviezen uit te brengen voor te ontwikkelen nieuwbouwprojecten. Onze specialistische afdeling ondersteunt projectontwikkelaars in het gehele traject; van advies en marketing tot de verkoop, overdracht en nazorg. Zo maken wij van uw project een succes!

Gerealiseerde projecten

Een greep uit onze gerealiseerde projecten

Contact

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *